Beautiful Desolation Birkaç Saat Daha GOG'da Bedava

The Brotherhood'un son oyunu

Stasis gibi muhteşem bir adventure oyununun geliştiricisi The Brotherhood'un son oyunu Beautiful Desolation, GOG'un indirim döneminde bedavaya verdiği oyunlardan bir diğeri oldu.

Bugün Türkiye saatiyle saat 16:00'ya kadar GOG ana sayfasına (veya GOG Galaxy uygulamasına) girerek oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğini hatırlatayım. Yani önünüzde yaklaşık 5 saatlik bir süre var, eğer daha önceden görmüş ve unuttuysanız şimdi Beautiful Desolation'ı kapmanın tam zamanı.

Beautiful Desolation, The Brotherhood'un kendine has grafik tarzını yansıtan, post-apokaliptik bir dünyada geçen bir adventure oyunu. Çok değişik ortamlara girecek, yine aklınızda yer edecek karakterlerle tanışacaksınız. Ancak oyunun bir hayli zor olduğunu eklemeliyim, zaten inceleme sürecinde de The Brotherhood özenle hazırlanmış bir walkthrough göndermişti çünkü kimsenin oyunu incelemeye yetişecek sürede bitirebileceğini düşünmüyorlardı :)

Oyun zaten Steam'de de oldukça uygun bir fiyatla (32 TL) sunulmuştu, yani GOG'dan alır ve gerçekten beğenirseniz Steam'de de hesabınıza eklemenizi öneririm açıkçası.

BEAUTIFUL DESOLATION, uzak gelecekte geçen bir 2D izometrik macera oyunudur. Kıyamet sonrası bir dünyayı keşfedin, bulmacaları çözün, yeni arkadaşlar ve güçlü düşmanlar edinin, çatışmalara arabuluculuk edin ve çevrenizdeki dünyanın sırlarını ortaya çıkarırken hayatınız için savaşın.

Oyunun GOG sayfası şurada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum