Beklediğimiz Indie'ler - SpaceBourne 2

Türk yapımı SpaceBourne'nun ikinci macerası

Beklediğimiz Indie'ler köşemizde takip listemizde olan ve çıkmasını sabırsızlıkla beklediğimiz indie oyunları ilgi çekici beş maddede tanıtmaya çalışıyoruz. ]

Yıllar geçtikçe giderek artan Türk yapımlarını görmek tabii ki de sevindiriyor bizi. Aralarından da öne çıkanları burada paylaşmaya çalışıyoruz. SpaceBourne 2 de bunlardan biri. Sadece bir kişi tarafından geliştirilen yapım, oldukça tutkulu bir proje olarak gözüküyor.

> SpaceBourne 2 özünde bir uzay simülasyonu. Ancak içerisinde RYO elementleri ve hatta Third Person Shooter türünü de barındırıyor. Özelleştirilebilen uzay geminizle gezegen gezegen maden kazıp karşınıza çıkanları avlayabileceğiniz gibi gezegenlere ayak basarak da korsancılığa ve keşfe devam edebileceksiniz.

> SpaceBourne 2, İzmir doğumlu Burak Dabak tarafından geliştiriliyor. Daha önce MESEL ve ilk SpaceBourne'u da tek başına tamamlamış olan Burak, SpaceBourne 2 için Kickstarter'dan belli hedefe ulaşırsa ek yardım alacak. Bu sayede daha çeşitli bir evren görmemiz mümkün olacak.

> SpaceBourne 2 ile gelen yeni galaksi bizlere binlerce gezegen, kara delik, gizemler, yan görevler vaat edecek. Her bir Güneş Sistemi'nin birbirinden farklı olacağını söylüyor Burak Dabak Kickstarter sayfasında. Bunu gezegenlerin rastgele üretilmesini sağlayan bir sistem sayesinde sağlayacak. Böylece keşfetme dürtümüz hiç kaybolmayacak. Böyle bir oyunda keşfetme isteğimizin canlı tutulması fazlasıyla mühim zaten.

> Görevleri farklı şekillerde tamamlamak mümkün olacak. Mesela bir uzay gemisini yok etmemiz istendiğinde, bunu gemimizden hiç ayrılmadan ya da önce gemimizle saldırıp ardından yaya olarak ya da kendi gemimizi hiç kullanmadan düşman geminin güvertesine sızarak yok edebileceğiz.

> SpaceBourne 2'de ekip oluşturmak da yapabileceklerimiz arasında. Bu sayede ekip üyelerine farklı roller atayabileceksiniz. Ekip üyelerini ayrıca karasal çatışmalarda da destek olarak yanınıza alabileceksiniz. Ek olarak oyun, diplomasi sistemi de barındırmayı hedefliyor.

SpaceBourne 2 Kickstarter sayfasına bakmak ve destek olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

SPACEBOURNE 2

Tür: Uzay Simülasyonu- RYO

Yapım: Burak Dabak

Dağıtım: Burak Dabak

Platform: Steam

Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2022

YORUMLAR
allalla
2 Şubat 2022 11:22

İlk oyun ülkemizde oldukça uygun bir fiyata sahip.

İndirimlerde çok ucuz bir fiyata aldım, minicik bir katkım olsun en azından ikinci oyuna.

Parolamı Unuttum