Beklediğimiz Indie'ler - The Last Campfire

Son kamp ateşini yakabilecek misiniz?

[ Haftalık Beklediğimiz Indie'ler köşemizde takip listemizde olan ve çıkmasını sabırsızlıkla beklediğimiz indie oyunları ilgi çekici beş maddede tanıtmaya çalışıyoruz. ]

" The Last Campfire, bulmacalarla dolu bir yerde mahsur kalan, bir anlam ve eve dönüş yolu arayan kayıp bir ateş közünün (ember) hikâyesidir. "

Tanıtım yazısı sade ve ne tarz bir oyunla karşılaşacağımızı gayet de güzel özetlemiş aslında The Last Campfire için. Daha ilk fragmandan beni kendisine çekebildiği gibi sürekli olarak çıkış tarihinin açıklanıp açıklanmadığını da kontrol ettirmeyi başardı kendisi.


> The Last Campfire macera türünde bir yapım. Mahsur kaldığımız yerden çeşitli engelleri aşarak çıkmaya çalışacağımız oyunda henüz savaş mekaniklerinin ya da bize saldıran çeşitli yaratıkların varlığıyla ilgili net bir bilgi yok. Ancak Hello Games kendisini sürekli “macera türünde” tanıttığı için çeşitli aksiyonlara gireceğimizi beklemek pek de yanlış olmaz.

> Küçük, sevimli mi sevimli bir ateş közünü kontrol edeceğiz The Last Campfire’da. Kendisini sadece mahsur kaldığı yerden çıkabilmek için yönlendirmekle kalmayacağız, aynı zamanda bu serüvende bir arayış içinde olduğunu görüp bu arayışın nasıl ilerleyeceğine de beraber tanıklık edeceğiz.

> Ateş közümüz bulunduğu yerden çıkmak isterken türlü türlü yerlerden geçecek. Bazen bu yerler önemli bir sırrı saklarken bazen de bu yerlerde yaşayan varlıklarla karşılaşacağız. Yolculuğumuz oradan oraya dümdüz ilerlediğimiz bir şekilde olmayacak yani. Aynı zamanda kaybolmuş kişilerle de karşılaşacağız.

> Fragmandan da görebileceğimiz üzere maceramızı tek başımıza gerçekleştirmeyeceğiz. Aynı topluluktan olduğunu düşündüğümüz yoldaşlar yer yer bizimle beraber bulunacaklar.

> Oyunu geliştiren ekip No Man’s Sky macerasıyla tanıdığımız Hello Games. Küçük bir ekibi (sadece iki kişi) bu oyunun yapımı için görevlendirmiş Hello Games. Birkaç sene süren çalışmaların sonucunda The Last Campfire ortaya çıkmış (En azından çıkması ümit ediliyor).

THE LAST CAMPFIRE

Tür: Macera

Platform: PC (Diğer platformlar belli değil)

Yapım: Hello Games

Dağıtım: Hello Games

Çıkış Tarihi: 2019 (tam tarih belli değil)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum