Beklenen Oldu: Minecraft Dungeons'ın Çıkış Tarihi Ertelendi

Görünen köy kılavuz istemez

Sonunda beklenen oldu ve Minecraft Dungeons'ın çıkış tarihi ertelendi. Nisan ayının sonunda çıkması beklenen oyunun resmi çıkış tarihi 26 Mayıs olarak güncellendi. Oyun hala Nintendo Switch, Playstation 4, PC, Xbox One ve Xbox Game Pass üzerinde çıkış yapacak.

Oyunun ertelenmesinin ardındaki sebep olarak "dünyanın içerisinde bulunduğu durum" gösterilmiş. Mojang'dan gelen açıklamada firmanın önceliğinin çalışanlarının sağlığı ve güvenliği olduğu ifade edilmiş. Hatırlarsanız yaklaşık bir hafta önce yapımcı ekip bu konu ile ilgili şu açıklamayı da yapmıştı.

Gelelim Minecraft Dungeons'ın açıklanan çıkış paketlerine. Oyun, hem standart hem de Hero adı verilen versiyonları ile satışa sunulacak. Standart versiyon 19.99$'lık, Hero isimli versiyon ise 29.99$'lık bir fiyat etiketine sahip olacak. Pahalı versiyonu alan oyuncular pek çok ekstra içeriğe ve gelecek ek paketlere direkt olarak sahip olacak.

Eğer Xbox Game Pass kullanıyorsanız oyunu indirmeye başlayabilirsiniz. Diğer platformlarda ise oyun ön siparişe açılmış durumda.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum