Ben Affleck, HBO Max İle Batman Rolü İçin Anlaştı!

Aynı anda üçüncü Batman!

DC Sinematik Evreni adına salgın süreci oldukça hareketli bir şekilde ilerliyor. Justice League: Snyder Cut'ın duyurulmasının ardından Henry Cavill, Superman rolüne geri döndüğünü belirtmişti. Daha sonrasında The Flash filminde Batman'i canlandırması için Michael Keaton ile görüşmelerin başladığı haberleri gündemi epey meşgul etmişti. Son büyük olay ise Ben Affleck cephesinden geldi. Daha önce Batman rolünü bıraktığını açıklayan başarılı aktör, HBO Max ile Batman'i canlandırmak üzere bir sözleşme imzalamış!

Aslında daha önce geçtiğimiz Mayıs ayında Ben Affleck'in role geri dönebileceği söylentileri dolaşmış ancak resmi bir açıklama gelmemişti. The Cultured Nerd'den Taylor Murphy'e göre  WarnerMedia ile Ben Affleck bu kez  kesin olarak anlaştı. "Ben Affleck, kesinlikle bir sözleşme imzaladı ve geri dönüyor. Resmi açıklamanın DC FanDome etkinliğinde veya JusticeCon etkinliğinde yapılması bekleniyor. Eylül ayından önce işin resmiyete döküldüğünü görürüz. Snyderverse'ün Batman'i de geri dönüyor!" diyen Murphy, oldukça kesin konuşmuş.

Herkesi geri getirmenin planlar arasında olduğunu belirten Murphy, tüm bunların arkasında Zack Snyder'ın olduğunu açıkladı. Ayrıca şu an için kesinleşen tek Batman olan Robert Pattinson'un da DC'nin yaratmak istediği çoklu evren projesinde yer aldığını da belirtti. Tabii gerçekten Eylül ayına kadar bir resmi açıklama duyarsak, bu DC hayranlarının sevincini daha da arttıracaktır. Ayrıca bu sözleşmenin başrol filmler için mi olacağı ya da yan karakter mı olacağı da henüz belli değil.

Ben Affleck'in yeniden role dönmesi Snyder Cut için yapılacak yeni çekimler için de kilit rol oynuyor. Snyder Cut'ın ardından evrenin değişmeyeceği çok kez belirtildi. Zaten halihazırda Shazam, Wonder Woman, Aquaman için devam filmlerinin hazırlıklarını yapan  DC/WB ortaklığı bu yeni dönem hareketleriyle kendi adlarına işleri karmaşık hale getiriyor. Eğer Keaton ve Affleck aynı anda geri dönüş yaparsa DC çatısı altında üç farklı Batman aynı anda yer alacak. Süper kahraman filmlerinde böyle bir döneme bir daha tanıklık edeceğimizi sanmıyorum. Umarım DC adına çıkacak filmler kalite anlamında da ciddi bir yükseliş gösterir ve tüm bu kahramanların hak ettiği filmleri izleyebiliriz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum