Ben Affleck Şimdiye Kadarki En Ölümcül Batman Oldu

Ne yaptın be Bruce?

YouTuber Mr. Sunday Movies, Batman v Superman'de Batman'in kaç kişi öldürdüğünü hesapladığı bir video paylaştı. Öyle gözüküyor ki, Ben Affleck şimdiye kadarki en ölümcül Batman ünvanının sahibi olmuş durumda.

DC'nin Rorschach'ının ve Marvel'ın Punisher'ının tam tersine, çizgi romanlarda düşmanlarını öldürmekten kaçınan Batman, beyazperdede farklı bir durum sergiledi. Özellikle son filmde karşımıza daha bir agresif, daha bir eli kanlı Batman'in çıktığına hepimiz hem fikiriz sanırım. Hatta son filmdeki Batman, şu ana kadar en çok adam öldüren Batman de oldu. Mr. Sunday Movies'in paylaştığı videoya göre, Ben Affleck'in canlandırdığı Bruce Wayne, filmde toplamda 21 kişi öldürdü. Fakat bu sayıya rüya sahnelerindeki ölümlerin dahil olmadığını belirtmek gerek.

21 sayısı size çok fazla gelemdiyse, şöyle bir karşılaştırma yapabiliriz: 7 film ve 1966'daki dizi de dahil olmak üzere geçmişteki Batman'lerin öldürdüğü adam sayısının toplamı 45. Ben Affleck ise sadece bir filmde 21'e ulaşmış durumda. 2017'de gösterime girecek Justice League ve daha sonradan izleme şansı bulacağımız yeni Batman filminde de Batman'i canlandıracak Ben Affleck, bakalım rekorunu nerelere taşıyacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum