Benedict Cumberbatch, Yeni Doctor Strange Filminin Çekim Tarihini Açıkladı

Paralel evrende 1 yıl geçti bile

Avengers: Endgame ile birlikte artık paralel evrenleri tam anlamıyla Marvel Sinematik Evreni içerisinde göreceğiz. Bu konuda WandaVision dizisi ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi kilit rol oynayacak. Pandemi nedeniyle neredeyse tüm MCU takvimi yeniden ayarlansa da WandaVision dizisi tahmin edilenden erken yayınlanacak, yeni Doctor Strange filmi ise planlandığı tarihte vizyona girecek gibi gözüküyor. 2022 yılında çıkacak olan filmin hazırlıkları ise yakında başlıyor.

"Şu an ikinci Doctor Strange filmi için ön hazırlık dönemindeyim. Oldukça heyecan verici bir durum. Çekimlere ise Ekim sonu ya da Kasım ayının başında başlayacağız." diyen filmin yıldızı Benedict Cumberbath, ilk kez resmi bir ağızdan çekim tarihini de açıklamış oldu.

25 Mart 2022'de vizyona girmesi beklenen filmin yanı sıra üçüncü Ant-Man filmi de MCU'nun paralel evrenlere bakışı açısından önemli bir role sahip. Tüm bu yapımlar sonucunda hayranların en büyük dileği X-Men ve Fantastik Dörtlü'ye bağlı karakterleri bir şekilde MCU içerisinde görebilmek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum