Beşiktaş'tan Street Fighter Bombası

Beşiktaş eSpor'un hedefi global arena!

Beşiktaş eSpor geçtiğimiz günlerde ilk kadın CS:GO ekibini kurarak ülkemizde bir ilke imza atmıştı. Takımın resmi sayfasından yapılan açıklama ile birlikte Beşiktaş ekibi eSpor alanında ülkemizde daha önce nadir gördüğümüz bir gelişmeye daha imza attı.

Beşiktaş eSpor, dünyanın en iyi Street Fighter oyuncularından birisi olarak kabül edilen Olivier "Luffy" Hay'ı transfer etti. Global arena'da mücadeleye katılmak konusunda kararlı bir şekilde ilerleyen ekip bakalım ileride daha ne gibi transferler yapacak.

Olivier "Luffy" Hay Kimdir?
12 Aralık 1986 Fransa doğumlu bir eSporcu. Uzmanlık alanı haberden de anlayacağınız üzere Street Fighter. 2013 yılında Dreamhack Valencia'da ikinci, Dreamhack Winter'da üçüncü oldu. 2014 yılında ise Street Fighter EVO'yu kazanan ilk Avrupalı oyuncu oldu. Oyunda en sevdiği ve favori karakteri ise Rose. PlayStation 1 oyun kumandası ile oyunu oynaması ise onu diğer oyuncular arasında hemen tanınır hale getiriyor. 
Şubat 2016'da Meltdown takımından ayrıldı. Çok geçmeden Team Courbevoie'nin bir üyesi oldu. Mart 2017'de ise Street Fighter V Fransa Kupası'nı kazandı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum