Bethesda, 900 Saatten Fazla Fallout 76 Oynayan Oyuncuyu Banladı

Hayatına geri dön demek istemişlerdir

Bir oyunu çok seviyor ve ona yüzlerce saat gömüyorsanız neler topladığınıza dikkat etmenizi öğütleyen bir haber bu. West Virginia'da 900 saatin üzerinde zaman geçiren bir Fallout 76 oyuncusunun başına gelen şey tam olarak bu çünkü.

Glorf12 isimli Reddit kullanıcısı Fallout 76'yı çok sevmiş olacak ki neredeyse tüm zamanını nadir materyaller, cephane ve diğer ganimetler farmlayarak geçirmiş. Nihayetinde de Bethesda kendisini 'çok fazla cephaneye sahip olduğu' gerekçesiyle banlamış, çünkü bir oyuncunun legal biçimde bu kadar mal toplayabilecek olmasına ihtimal vermemişler.

Ban mesajında "bu hesap, eşya çoğaltmaya olanak sağlayan bir açığı suistimal ettiği için kalıcı olarak banlanmıştır" ibaresi yer alıyor, çünkü hesapta bulunan 140,960 Ultracite Ammo'nun normal koşullarda elde edilebileceğine inanmamış Bethesda. Dahası, bu oyuncunun yer sıkıntısı nedeniyle eşyalarını transfer ettiği ikinci hesap da banlanmış ve onda da 150bin .45 Ammo, 225bin Ultracite Ammo, 72bin 5mm Ammo ve 56bin 5.56 Ammo tespit edilmiş :)

Dahası, bu kullanıcı farm yöntemlerini ve deneyimlerini zaten Reddit üzerinden paylaşıyormuş. Hatta ve hatta oyunun geliştiricilerinden biri o başlığa "Bu harika, bilgilerini oyuncu topluluğuyla paylaştığın ve diğer oyunculara yardımcı olduğun için teşekkürler" diyerek cevap bile yazmış.

Legal yollarla (belki biraz abartarak) oynadığın bir oyundan haksız yere banlanmak çok üzücü olsa gerek. Bence Bethesda herhangi birinin Fallout 76'yı normal biçimde 900 saat oynamayacağını düşünmüş olmalı.

"Ne, 900 saat mi? Kim bu oyunu 900 saat oynar, tiz vurun kellesini"

YORUMLAR
Parolamı Unuttum