Bethesda: E3 2019’da Elder Scrolls 6 ve Starfield Olmayacak

Dovahkiin bunu beğenmedi

Fallout 76’nın beklenen başarıyı yakalayamamasının ardından tüm gözler doğal olarak Elder Scrolls 6 ve Starfield’a dönmüş durumda. Özellikle Skyrim’in büyük başarısının ardından serinin takipçilerinin altıncı oyundan beklentileri çok fazla. Bununla birlikte her iki oyun hakkında E3 2018’de gösterilenler haricinde bir şey bilmiyoruz. Görünüşe göre bu durum uzun bir süre daha böyle devam edecek. Çünkü Todd Howard hem Elder Scrolls 6’nın hem de Starfield’ın E3 2019’da yer almayacağını açıkladı.

PAX East’te sahne alan Howard şu sözleri sarf etti:

“Lütfen sabırlı olun. Elder Scrolls 6 ve Starfield’ın çıkmasına çok uzun bir zaman var. Bu iki oyundan E3 2019’da da bahsetmeyeceğiz. Bu yılın geri kalanında da öyle.”

Panelde bunun yerine Bethesda’nın yeni oyun motorundan bahsedildi. Yeni grafik motorunun ilk önce Starfield’ta kullanılacağı, ikinci ve biraz daha geliştirilmiş versiyonunu da Elder Scrolls 6’da göreceğimiz söylendi. Ancak Starfield’ın gelecek nesil konsollara çıkması planlanıyor. Bu da TES IV’nın ondan sonra çıkacağı ve en az iki yılı olduğu manasına geliyor.

Eh… Beklemeye devam.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum