Bethesda'dan Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış

30 Eylül'de çıkıyor

Bethesda Game Studios, yayınladığı ayrıntılı bakış videosuyla oyuncuları Shattered Space'in detaylarını incelemeye davet etti. Bu genişleme paketinde House Va'ruun'u çevreleyen birçok gizemi ortaya çıkaracak ve Starfield'ın ilk büyük ölçekli hikâye eklentisinde ıssız ve el emeğiyle yapılan yeni bir bölgeyi keşfedeceğiz.
 


 
Starfield'ın ilk büyük ölçekli eklentisi Shattered Space'de oyuncular House Va'ruun'un ana gezegenini ilk kez ziyaret edecek. Tamamen el yapımı bu yeni bölgeyi keşfedecek ve Great Serpent'ın takipçilerini çevreleyen gizemi ortaya çıkaracaksınız. House Va'ruun çöküşün eşiğinde ve halkının yardıma ihtiyacı varmış. "Onların gizli ana gezegeninde aniden belirişiniz bazıları tarafından ilahi bir müdahale olarak görüldüğü için House Va'ruun'u ayağa kaldırmak ve bu gizli grubun kaderini belirlemek sizin elinizde" diyor Bethesda.
 
Shattered Space 30 Eylül'de Xbox Series X | S ve PC'de çıkıyor. Starfield'ın Premium veya Constellation Edition sürümüne sahip olanlar, bu satın alımlarının bir parçası olarak Shattered Space'i ücretsiz olarak oynayabilecek.

Ana sürüme sahip olanlar ise Premium Yükseltmesi'ni satın alarak Shattered Space'in yanı sıra Dijital Sanat Kitabı, Orijinal Oyun Müzikleri, 1.000 Creation Credit ve Constellation Görünüm Paketi de dahil diğer dijital öğelere erişebilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum