Beyond Good and Evil 2, Artık Yeni Bir Baş Yazara Sahip

Böyle bir oyun vardı, hatırlıyor musunuz?

Beyond Good and Evil 2 diye bir oyun duyurulmuştu zamanında, bilmem hatırlar mısınız? Hatırlamıyorsanız da şaşırmam çünkü duyurulduğu yıl 2008'di, yani bundan tam 14 yıl önce. Ubidays'te "böyle bir oyun var, çok yakında" demişti Ubisoft.

Sonrasında yıllar geçmeye başladı, "bu yıl duyurulabilir" dedik, "iptal olmadı, gizli gizli geliştiriliyor" dedik, "merak etmeyin, her şey yolunda" dedik. Yıllar yılları kovaladı ve nihayet 2017 yılında Beyond Good and Evil 2 resmen duyuruldu.

Bakın üzerinden 5 sene geçmiş, elimizde ne var diye sorarsanız koca bir hiç derim.

Bu oyunun hala iptal olmamasına şaşkınım ama yine de hayat belirtileri gelmeye de devam ediyor. Örneğin şimdi de oyunun yeni bir baş yazarı var: Sarah Arellano.

Daha önce Saints Row reboot üzerinde de çalışan Arellano'nun en tanındığı işe ise World of Warcraft; kendisini Blizzard'da da hikaye tasarımcısı görevini üstlenmişti.

Ubisoft da bu haber üzerine "geliştirme ekibimiz oyuncu topluluğuna verdiği sözleri tutmak için sıkı biçimde çalışmaktadır" demiş. Artık 2024 mü olur, 2028 mi bilinmez ama herhalde Beyond Good and Evil 2 günün birinde çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum