Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human PC'ye Geliyor!

Epic Games bombalamaya devam ediyor

Quantic Dream'in daha önce PlayStation'a özel olarak çıkmış olan oyunları PC'ye geliyor! Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human, Epic Games Store'a özel olarak satışa sunulacak.

Buradan da Epic Games Store'un daha önce PlayStation'a özel olarak çıkan oyunlar için bir cazibe merkezi olacağı öngörüsünde bulunmamız belki mümkün olabilir, çünkü daha önce de PlayStation'ın sevilen exclusive oyunlarından Journey kendisine Epic Games Store'da yer bulmuştu. Quantic Dream gibi Sony'nin sahibi olmadığı, ama PlayStation sistemine özel oyun çıkarmış olan stüdyolarla görüşüyor olabilirler yani.

Bugün Epic Games Store'un tam anlamıyla düğmeye bastığı gün oldu diyebiliriz. Detroit: Become Human, PlayStation 4'ün önemli oyunlarından biriydi ve daha piyasaya çıkalı bir sene bile olmadı. Quantic Dream'den Guillaume de Fondaumiere, "Sony Interactive Entertainment ile işbirliği yaptığımız on iki fantastik yıl ve bize tanıdıkları yaratma ve üretme imkanları için müteşekkiriz. Epic ile yaptığımız bu yeni ortaklık sayesinde ürünlerimizi artık daha geniş bir hayran kitlesine ulaştırabilecek ve PC oyuncuların da oyunlarımızın keyfini çıkarmasını sağlayabileceğiz" diye konuşmuş.

Kılıçlar çekildi, bakalım Valve bünyesindeki büyük geliştiricileri kaçırmamak adına bu hamleye ne cevap verecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum