Biomutant’ın Çıkış Tarihi Sızdı

Sizce de Mart ayında gelecek olabilir mi?

Gamescom 2017’deki ilk gösterimiyle birlikte dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Biomutant, sonrasında ertelenmiş, ertelenmiş ve yine ertelenmişti. 2018’de çıkması beklenirken 2019’a alındı. 2019’un son aylarında gelmesi bekleniyordu, ama gelemedi. Halen bir çıkış tarihi de ilan edilmiş değil. Dolayısıyla başta yakaladığı rüzgârı da bir miktar yitirmiş durumda.

Yine de radarımızdan çok uzaklaşmış sayılmaz. Kimileri Zelda'ya, kimileri Monster Hunter'a benzetiyor. Rakunumuzu dilediğimizce özelleştirebileceğimiz, cinsiyetine, boyuna posuna, kürkünün rengine dilediğimizce karar verebileceğimiz bir karakter özelleştirme sistemi sunacağı söyleniyor. Bu özelleştirme sadece kozmetik, dış görünümle ilgili de olmayacak söylendiğine göre, oynanışa da doğrudan etkisi olacak. Uzun lafın kısası, çıktığında bir göz atılabilecek oyunlar arasında olduğunu söylemek mümkün.

Haliyle çıkış tarihinin ilan edilmesini beklemekteyiz. Nitekim beklediğimiz haber Avrupa’dan gelmiş olabilir; Instant Gaming sitesindeki bir paylaşıma göre Biomutant’ın 17 Mart 2020’de çıkacak. Normalde satışa sunulacak bazı oyunlar için standart tarih atamaları (placeholder) kullanılabiliyor, daha önce de başka oyunlar için böyle paylaşımlara denk gelmiştik. Ancak bu tarih o tarz bir tarih değil, dolayısıyla dikkate alınabilecek bir sızıntı haber söz konusu.

Yine de THQ Nordic’ten gelecek resmi duyuruyu beklemek durumundayız. Önümüzdeki günlerde resmi açıklama da gelir mi dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum