Biomutant’tan Yeni Bir Oynanış Videosu Geldi

Bu oyun ne zaman çıkacak acaba?

Biomutant’tan bir süredir haber gelmiyordu; geçtiğimiz yıl çıkış yapması beklenirken, sessiz sedasız ertelenmişti. Hatta oyunun iptal edilip edilmediği düşünülmeye başlanmıştı. Şubat ayında, Experiment 101 bir açıklama yaparak, oyunun halen geliştirilmekte olduğunu duyurmuş ve bu endişeleri bertaraf etmeye çalışmıştı. Ancak halen belirsiz bir süreç söz konusu.

Yine de IGN Summer of Gaming etkinliğinde oyundan yeni bir oynanış videosu gelmesi, en azından bekleyişin boşuna olmadığına işaret ediyor:

10 dakikalık videoda, farklı mekanları ziyaret ediyor, çeşit çeşit yaratıkla kapışıyor, kullanabileceğimiz değişik silahları görüyoruz. Biomutant’ın gayet renkli bir dünyası olduğundan pek de şüphemiz yok. Ama oynanışı ne derece keyifli olur, farklı olarak be vadedecek, bunları görebilmek için beklemeye devam ediyoruz.

Bu bekleyişin ne zaman son bulacağı ile ilgili bir tarih açıklanmadı. Yani, yine belirsiz bir takvim uzanıyor önümüzde. Bu sefer bir erteleme olmayacağını ve Steam sayfasında da belirtildiği gibi 2020 içerisinde çıkacağını umut edelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum