Bioware: Korkmayın, EA Bizi Kapatmaz

Ya kaparsa?

Görünen köy kılavuz istemez atasözünün video oyunlardaki karşılıklarından biri olan Anthem, ne yazık ki çoğumuzun ta en başından tahmin ettiği gibi beklentileri karşılamaktan hayli uzak kaldı. Bioware, Mass Effect: Andromeda’nın ardından ikinci bir hayal kırıklığına imza atınca da doğal olarak bütün gözler güzelim stüdyoları gözlerinin yaşına bakmadan, bir bir kapamasıyla ünlü olan EA’ye döndü.

Ama görünen o ki Bioware yetkililerinin böyle bir endişesi yok. Çünkü Twitter üzerinden kendilerine ulaşan ve EA tarafından kapatılacaklarından korktuklarını belirten hayranlarına hep onları temin eden yanıtlar vermişler.

Stüdyo yetkililerinden Michael Gamble, hayranlarından bazılarına tek tek cevap vererek Bioware’in “büyük bir destek” gördüğünü ve Anthem’i oynayan pek çok oyuncu olduğunu belirtmiş. Gerçi bu desteğin EA’den mi yoksa oyunculardan mı olduğu belirli değil. Gamble ayrıca ellerinde “yapılmayı bekleyen bir sürü iş” olduğunu da sözlerine eklemiş. Muhtemelen geçenlerde kısa bir videoyla duyurdukları yeni Dragon Age oyununu kastediyor bununla da.

> Anthem - İnceleme 
> Anthem İlk Haftasında Mass Effect: Andromeda'nın Yarısı Kadar Kutulu Oyun Sattı

Öte yandan Anthem’in Metacritic notu an itibariyle 60. Kullanıcı notu ise 10 üzerinden 4.5. Yine de çevrimiçi oyunların ilk çıkışlarında sorunları ve eksikleri olduğunu ve zaman içinde bunları gidererek daha iyi noktalara geldiği de malumunuz. Eğer EA yeteri kadar süre tanırsa düzeltmeler ve ek içeriklerle Anthem de kendini toparlayabilir belki de.

Dileriz Michael Gamble büyük bir “kumar” oynamıyordur da yarın Bioware kapandı haberiyle uyanmayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum