Bir Elden Ring Oyuncusu, Malenia’yı Yenebilmek İçin 38 Saat Harcamış

O da bir şey mi, bir de beni görün :)

Bildiğiniz üzere FromSoftware oyunlarının alametifarikası zorlukları. Oyun dünyasına kazandırdıkları Souls türünün en önemli özelliklerinden birisi bu. Elden Ring de doğal olarak zor bir oyun oldu. Ama bazıları için biraz daha zor olabiliyor, mesela benim gibi oyuncular.

İşte böyle zorlanan oyunculardan birisi, 1.800 deneme yapıp, tam 38 saat uğraşıp Malenia’yı alt etmeyi başarmış; bu önemli zaferi de Reddit’te paylaşmış. Paylaşımda sürecin adımları ve 38 saatlik Twitch yayınına dair görseller de bulunuyor.

Malenia, oyunun en zorlu bosslarından. Boss savaşlarının genelinde olduğu gibi iki fazı bulunması bir yana, size her vuruş yaptığında kendini iyileştirmesi işi iyice zorlu hale getiriyor. Dolayısıyla, zorlanmak normal, ama tabii pes etmeyip 38 saat harcamak da azim ister. Bu azme bir şapka çıkarılır bence.

Bunu görünce kendi adıma da umutlandım. Ben çabuk havlu atanlardanım normalde, ama böyle örnekleri görünce motive oluyorum, ben de yapabilirim hissine kapılıyorum yeniden. Bu arada bu oyuncu arkadaşımız ülkemizden. Kendisi müsait bir zamanında bana ulaşıp yol gösterirse çok memnun olurum, benim derdimden ancak benim gibi zorlanan bir oyuncu anlar.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum