Bir Hafta Boyunca Steam'de Borderlands 3 Oynamak Bedava

12 Ağustos'a kadar süreniz var

2K Games ve Gearbox, yaklaşık bir hafta boyunca Borderlands 3'ün bedavaya oynanabileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada "seçili platformlarda" deniyor ve Steam, Stadia, Xbox One ve PS Store için kampanyanın başlama ve bitiş tarihleri veriliyor.

Buna göre ücretsiz hafta sonu etkinliği Steam kullanan PC oyuncuları için 12 Ağustos Çarşamba günü akşam 20:00'ye kadar devam edecek. Yani Steam için toplamda 6 günlük bir kampanya bu, normalde alıştığımız 'ücretsiz hafta sonu" kampanyaları Pazartesi akşamları son buluyordu.

Ancak diğer platformlarda oyuncular bu kadar şanslı değil: Xbox One için 10 Ağustos sabah 10:00'da, PlayStation 4 için 9 Ağustos akşam 19:00'da sona erecek.

Bu süre boyunca Borderlands 3 de %50 indirimli olarak satılacak.

Bildiğiniz gibi Borderlands 3, ilk olarak Epic Games Store üzerinden çıkışını gerçekleştirmiş ve uzunca bir süre Steam'e gelmemişti. İşin ilginç yanı ise Epic Games Store'un bu kampanyaya katılmıyor oluşu. Yani şu an ne ücretsiz oynama imkanı, ne de indirim var Borderlands 3 sayfasında.

Ücretsiz dönemde elde ettiğiniz tüm ilerlemeyi oyunu ileriki bir tarihte satın aldığınız taktirde koruyacak olduğunuzu da belirteyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum