Bir Modcu GTA: San Andreas'a Spider-Man'i Eklemek İçin 4 Senesini Vermiş

Azmin elinden Spider-Man bile kurtulmuyor

J16D, Grand Theft Auto: San Andreas modları denince akla gelen isimlerden biri, kendisinin bu oyun için hazırladığı çok sayıda mod bulunuyor. Ancak üzerinde çalıştığı en yeni mod diğer tüm modları gölgede bırakacak bir şey: Spider-Man'i San Andreas'a eklemek.

Bunun öyle basit bir mod olduğunu düşünmeyin, söz konusu olan şey Spider-Man modelini oyuna eklemek olsa zaten bunun hiç de zor olmadığını tahmin ediyorsunuzdur. Ancak J16D, Spider-Man'i ağ atma, sallanma mekanikleriyle birlikte oyuna eklemek istiyor ve tam 2015 yılından beri de bunun üzerinde çalışıyor (2015 yılından Spider-Man videosunu şuradan izleyebilirsiniz).

Kendisinin yayınladığı son 'ilerleme' videosuna bakacak olursak bunda da epey başarılı olmuş, PS4'teki Spider-Man oyunundan da ilham alan modcu oyundaki animasyonlardan bazılarını, hatta yeni kostümü de San Andreas'a entegre etmeyi başarmış. Hatta bu oyunun San Andreas olduğunu bilmeseniz, yeni bir Spider-Man oyunu olduğunu bile sanabilirsiniz, sonuç o denli başarılı olmuş yani:


J16D, mod üzerinde çalışmaya devam ediyormuş, hatta PS4'teki Spider-Man oyunundan menüleri (zaten videoda buna dair sahneler de göreceksiniz), tüm kostümleri, hatta müzikleri de eklemek istiyormuş.

YouTube üzerinden sorulan sorulara cevap veren J16D, henüz modun demo veya betası için bir tarih veremediğini, üzerinde son derece sıkı biçimde çalışmaya devam ettiğini ama San Andreas eski bir oyun olduğundan pek çok kısıtlaması olduğunu söylemiş. Yukarıdaki videoda Xbox gamepad kullandığını söyleyen J16D, modun yayınlanmış halinde klavye/fare ve gamepad arasından seçim yapılabileceğini de söylüyor.

Modun tamamen ücretsiz olacağını söyleyen J16D, desteklemek istiyorsanız videoyu paylaşabilirsiniz de demiş.

YORUMLAR
hamzahallac
22 Temmuz 2019 16:46

4 sene buna uğraşmış ve hala da uğraşıyor... 40 akçe ve 40 sopayı haketmiş

Parolamı Unuttum