Bir Oyuncu Hades'i Sadece Dance Pad Kullanarak Bitirdi

Hades ile vals...

Oyun dünyası yaratıcı zihinlere ev sahipliği yapıyor. Bu sebeple "daha da şaşırmayız" dediğimiz her an bir oyuncu ortaya çıkarak bizi şaşırtmaya devam ediyor. Örneğin bir oyuncunun Minecraft'ta oynanabilir Doom yapmasının ardından, oyunun hamilelik testlerine taşındığını görmüştük. Şimdi de bir oyuncunun, yılın oyunlarından Hades'i dance pad kullanarak bitirişini izliyoruz.

Dance Dance Revolution ile ün yapan bu dance pad sistemleri son dönemlerde evlere de girmeye başladı. Oyuncular bu dance pad sayesinde sadece sevdikleri dans/ritim oyunlarını değil, istedikleri her türden oyunu oynayabiliyor. Bu tarz yayınlar ile ün yapan PeekingBoo da şansını bu kez Hades üzerinde denemiş.

Birkaç haftadır kendi yayınlarında Hades'i, dance pad ile bitirmeye çalışan yayıncı dostumuz sonunda istediğine ulaşmış. Daha önce kendi Twitter hesabından da ilerlemelerini paylaşan PeekingBoo, sonunda Hades'in son boss'u "Hades'i" dance pad kullanarak yenmeyi başarıyor.

PeekingBoo'nun sol ayağı ile kullandığı dance pad, hareket etmesine olanak sağlıyor. Sağ tarafta bulunan tek tuş ile ise saldırı gerçekleştirebiliyor. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum