Bir Oyuncunun Annesi, Servet Değerindeki Oyun Koleksiyonunu Atmış

Siz olsanız ne yapardınız?

Koleksiyon işi zor iş sevgili Oyungezerler. Bir yandan o koleksiyonu oluşturmak için harcamak durumunda kaldığınız meblağ, zaman ve emek var; öte yandan o koleksiyonu aile büyüklerinden korumak için harcamanız gereken enerji :)

Pek çoğumuzun başına benzer şeyler gelmiştir, kart koleksiyonlarımız, dergilerimiz, çizgi romanlarımız bir temizlik gününde annelerimizin hışmına uğramış ve bizleri geride gözü yaşlı bir şekilde bırakmıştır. Ama habere konu olan koleksiyonu düşününce halinize şükretmek isteyebilirsiniz.

New York’ta yaşayan ve burada bir oyun mağazasında çalışan bir oyun sever, yıllar boyunca uğraşıp biriktirdiği konsollarını ve oyunlarını ailesinin evinde saklıyormuş. Ancak geçtiğimiz günlerde, annesinin o koleksiyonu birkaç yıl önce attığını öğrenmiş. O an yaşadığı şoku hayal bile etmek istemiyorum.

Bahsettiğine göre koleksiyonunda 500’ün üzerinde paketi dahi açılmamış PS1 oyunlarının yanında Famicom, Super Famicom, Atari, NeoGeo AES gibi pek çok konsolu da bulunuyormuş. Hatta Magic: The Gathering kartlarından çizgi roman koleksiyonuna kadar her şey gitmiş. Koleksiyonun toplam değerinin 500.000 $ civarında olduğunu belirten bu bahtsız koleksiyonerimiz, haliyle epey üzülmüş.

Ne diyelim, geçmiş olsun. Sevgili Oyungezerler, siz siz olun koleksiyonlarınızı gözünüzün önünden ayırmayın, ne olur ne olmaz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum