Bir Sonraki Metro Oyunu Çok Oyunculu Olacak

Tek kişilik hikaye de bir yere kadar

THQ Nordic ve Deep Silver'ın da sahibi olan Embracer Group, Metro'nun geliştiricisi 4A Games'i de satın aldı ve bu satın alımın hemen ardından 4A Games CEO'su Dean Sharpe serinin geleceğine dair bazı açıklamalarda bulundu.

Sharpe, stüdyolarının sıradaki planının çok oyunculu bir Metro oyunu geliştirmek olduğunu söylerken, bunun yanında yine iddialı bir yeni IP üzerinde çalıştıklarını da ekledi.

"Embracer Group ve Saber Interactive, 4A Games ve büyümemizin bir sonraki aşaması için mükemmel ortaklar" diyen Sharpe, "birlikte Metro serisini geliştirmeye devam edeceğiz ve hayranlarımıza çok oyunculu deneyim getirmeye odaklanacağız." şeklinde konuşmuş.

4A Games zaten uzun süredir yine Embracer'ın sahip olduğu Deep Silver ile birlikte çalışıyordu. Firmalar, yeni Metro projelerinde de serinin yazarı Dmitry Glukhovsky ile birlikte çalışmaya devam edecekler.

Ancak Metro serisinin hayranları gerçekten de çok oyunculu oyunu istiyor mu, yoksa serinin gidişatından memnunlar mıydı diye de bir sormak gerek.

YORUMLAR
Norrec_
15 Ağustos 2020 15:30

Birşeyleri bozmasalar olmazdı zaten yazık olacak seriye. hadi bakalım göreceğiz ne olacak çıkınca..

nihatbarin
14 Ağustos 2020 12:57

ÇOK OYUNCULU DENEYİMİ SEN ANANIN A.... GETİR.SİKMEDİĞİNİZ Bİ BU SERİ KALDI AQ.

İses
14 Ağustos 2020 11:34

Evet bu firmada illada para diyor.

cavegamer3530
14 Ağustos 2020 09:41

Metroyuda sikecekler belli oldu

arda-vila
13 Ağustos 2020 21:48

O kadar çok multi oyun var ki... Anlaşılamayan nokta şu. Herkesin oyuna ayırabildiği bir maksimum süre var. Hikayeli oyunları oyna, güzel bir deneyim sunsun ve bitsin. Ancak bir multi oyun devam ve süreklilik istiyor. Ben sürekli olarak Rainbow Six Siege, Hunt ve Battlefield oynuyorum, benim Multiplayer oyunlarım bunlar, Modern Warfare'ı bile alamadım vakit bulamadığımdan, kalan oyun vaktimde de çıkmış hikayeli oyunları oynayıp bitirip yoluma bakıyorum. Güzelim Metro, belki gelmiş geçmiş en güzel multiplayer oyunu da yapsalar belki de es geçmek zorunda kalacağım, elimi bile sürmeyeceğim, o sebeple keşke stüdyolar şu sevdadan vazgeçseler.

Vikes
13 Ağustos 2020 19:00

Güzelim Metro serisini yokedecekler. Metro Exodus ve öncekiler oynadığım en güzel tek kişilik oyunlardan biriydi. Ne kadar berbat bir haber lan.

creepylord
13 Ağustos 2020 18:28

Güzel bi konseptle gelirlerse neden olmasın. Metro müptezeli sayılırım bende ama karşı değilim Multiplayer fikrine. Orijinal bişi olursa sevilir bence. Şu zamanda orijinal bişi de kalmadı pek ama belli de olmaz.

allalla
13 Ağustos 2020 16:01

Şahsen beni çok fazla sarmayan bir seridir Metro. Oysa hikayesi, dünyası ve ambiyansı güzeldi. Benim deneyimimden bağımsız olarak, neticede ana hikayenin de bir sonu olacak ve uzatıp sakız yapmak yerine Metro evrenini yaşatacak bir servis oyunu yapmaya yönelmişler. Belki oyunculara güzel deneyim sunabilecek iyi bir oyun yapabilirler.

Parolamı Unuttum