Bir Oyuncu 4 Resident Evil Oyununu Tek Bir Darbe Yemeden Tamamladı

Bu başarıya şapka çıkarırım :)

Oyunlarla ilgili meydan okumalar hep saygı duyduğum şeyler olagelmiştir. Kimileri bir oyunu mümkün olamayacak kadar kısa bir sürede bitirir, kimileri bana saç baş yolduran oyunları hiç ölmeden bitirir. Her hâlükârda benim için imkânsız gibi görünen şeyler bazıları için çok kolay olabiliyor. Bu seferki haber de öyle bir durumla ilgili.

Twitch yayıncısı MattDaRoc, klasik Resident Evil oyunlarını tek bir darbe almadan bitirmeyi başarmış durumda.

“God Run” olarak adlandırılan bu tür meydan okumalarda, bir serideki oyunları peş peşe oynuyor ve hiç zarar almadan tamamlamaya çalışıyorsunuz. Darbe aldığınız anda da baştan başlıyorsunuz. İşte böylesi zorlu bir mücadeleyi tamamlamak için MattDaRoc da epey uğraş vermiş.

MattDaRoc; Resident Evil 3: Nemesis ile başlamış, Resident Evil ve Resident Evil 2’yi dörder defa oynayıp finali de Resident Evil: Code Veronica ile yapmış. Her bir oyun yaklaşık bir buçuk saat sürüyor, ama Code Veronica yaklaşık iki buçuk saat ile zirveye oturuyor. Toplamdaysa 15 saat civarında bir süre alıyor bu seriyi tamamlaması. Sonuç olarak amaç hasıl olmuş, MattDaRoc muradına ermiş; bunu görünce benim için de yapılacak tek bir şey kalıyor, bu başarıya şapka çıkarmak :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum