Bir Yaratığı Oynayacağımız Darkborn'un İptal Edildiği Açıklandı

Tadımız kaçtı

Geçtiğimiz sene ilk oynanış görüntüleri paylaşılan Darkborn'un iptal edildiği duyuruldu. Battlefield Bad Company'nin yapımcısı David Goldfarb ve İsveçli The Outsiders stüdyosunun ilk oyunu olacak Darkborn, 2016 yılından beri Project Wight adıyla geliştiriliyordu.

İlk oynanış görüntüleri ile birlikte kendisine bir kitle yaratmayı başaran Darkborn, Viking kanı dökeceğimiz -bu aralar ne çok bahsettik Vikingler'den- bir canavarı oynamamızı sağlayacaktı. Giderek gelişecek, daha fazla ve zorlu rakiplerle karşılaşarak kendi ırkımızı güvende tutmaya çalışacaktık. Oynanış videosunu aşağıdan da izleyebilirsiniz.

Projenin iptali ise Twitter üzerinden yapılan şu açıklama ile duyuruldu: "Son dört senedir çok sevdiğimiz bir proje üzerinde çalışıyorduk. Bu proje önce Archenemy, sonra Project Wight ve en sonunda Darkborn ismi ile anılmıştı. Geçtiğimiz Nisan ayında sizlerle bir oynanış videosu paylaşmıştık. Fakat projeye devam etmek için yaptığımız onca çabaya rağmen zor bir karar verek Darkborn'u iptal etmek zorunda kaldık. Belki bir gün kendisine geri dönebiliriz. Yıllardır bize ve oyuna verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz."

"Ama unutmayın, bir kapı kapanırken bir diğeri açılıyor. Bir süredir farklı bir proje üzerinde çalışıyoruz. Yeni ve sevdiğimiz bir proje. Kendisini çok kısa süre içerisinde sizlerle paylaşacağız."

Anlaşılan bu haber The Outsiders ekibinden aldığımız son haber olmayacak. Son gelişmeler için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR
emrahcey
3 Mayıs 2020 12:10

Gayet normal o kadar güzel durmuyordu. Oynanış güzel başlıyor fakat güzel devam etmiyordu.

Parolamı Unuttum