Black Adam Filmi Doctor Fate'i De DCEU'ya Sokabilir

Justice Society of America'ya yeni bir bakış

Warner Bros/DC ortaklığının önünde yeni bir yol haritası var. Solo filmlerle başlanan ilk etabın ardından yeni dönemde çok daha farklı karakterleri beyaz perdede göreceğiz. Shazam'ın ezeli rakibi Black Adam da bir anti-kahraman olarak kendi filmine kavuşuyor. Dwayne "The Rock" Johnson'ın başrolünde yer alacağı filmde bir başka ikonik DC karakteri Doctor Fate'i de görebiliriz.

Şu ana kadar filmle ilgili gelen haberlerde Black Adam ile birlikte Justice Society of America'nın yeni bir versiyonunu beyaz perdede izleyeceğiz. Bu da demek oluyor ki oldukça fazla karakter yakın gelecekte DCEU'nun bir parçası olacak. Zaten Atom Smasher rolünde Noah Cenetineo'yu izleyeceğimiz kesinleşti. Ekibin bir diğer üyesi ise Quintessa Swindell'in canlandıracağı Cyclone olacak. İşi DC hayranları için daha heyecan verici hale geitren isim ise Doctor Fate oldu. 

Son olarak filme isimsiz bir rol için katılan Marwan Kenzari ismi Doctor Fate için oldukça olası gözüküyor. Böylece filmde Black Adam'ın kökenlerine de daha derin bir yolculuk yapma şansına erişebiliriz. Şu ana kadar giderek genişleyen kadrosu ve heyecan verici haberleriyle beklentileri yükselten Black Adam'ı Jaume Collet-Serra yönetecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum