Black Adam Filmi Marwen Kenzari'yi Kadrosuna Kattı

Yine mi kötü adam?

DC'nin sinematik anlamda yaptığı belki de en garip iş Black Adam filmi. Ancak Dwayne Johnson'ın uzun zamandır canlandırmak istediği karakter Shazam'ın de evrende yer almasıyla birlikte bir anda oldukça önemli bir karakter haline geldi. Şu ana kadar hazırlıklarda takvimin biraz gerisinde kalsa da Black Adam filmi Nisan ayında çekimlere başlıyor hem de yeni yıldızıyla. Aladdin filminde Cafer karakterini canlandıran Marwen Kenzari film kadrosuna katıldı.

Kenzari'nin hangi karakteri canlandıracağı henüz belli değil. Ancak filmde yer alacak karakterlerden Atom-Smasher'ın Adam'ın yanında savaşacağını biliyoruz bu yüzden Kenzari'nin karakterinin kötü adam olma olasılığı oldukça yüksek. Kenzari'yi de düşününce filmde baş kötü olarak Felix Faust'u görmek hiç de fena olmayabilir. The Rock'ın filmde biraz zorlanması seyir zevki için daha güzel olacaktır. 

Rory Haines ve Adam Sztykiel gibi yazarların da arasında bulunduğu bir senarist ekibi tarafından hazırlanan Black Adam senaryosuyla ilgili henüz çok az şey biliyoruz. Jaume Collet-Serra'nın yönetmenliğini yapacağı filmin henüz resmi bir vizyon tarihi de yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum