Black Adam Filmi Noah Centineo'yu Kadrosuna Kattı

Anti-Kahraman kankalar!

Çizgi romanlarda gördüğümüz karakterlerin sinema adaptasyonları her zaman orijinaline sadık kalmıyor ve ortaya ilginç işler çıkıyor. DC/WB ortaklığının hazırlıklarına devam ettiği Black Adam filmi için de durum çok farklı değil. Yapımcılardan ve filmin yıldızı Dwayne "The Rock" Johnson'dan duyduğumuz kadarıyla, filmde göreceğimiz Black Adam bir anti-kahraman olacak. Normal şartlarda Shazam'ın baş düşmanı olarak görmeye alıştığımız Adam'ı bu filmde yakın bir arkadaşıyla birlikte göreceğiz.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre daha önce Sierra Burgess Is a Loser ve To All the Boys: P.S. I Still Love You gibi filmlerden de tanıdığımız Noah Centineo, Black Adam filminde Atom-Smasher karakterini canlandıracak. Çizgi romanlarda Black Adam ile kardeş gibi bir ikili olan Albert Rothstein yani Atom-Smasher filmde de Adam'ın bir numaralı dostu olacak gibi gözüküyor. Kütlesini genişletebilmek gibi değişik bir güce sahip olan Albert, çizgi romanlarda bir dönem Black Adam ile birlikte Justice Society of America üyeliği de yapmıştı. 

Adam-Albert ikilisinin dostluğu ilerleyen dönemlerde de devam etmiş, hatta Albert, Adam'ın hayatını birkaç kez kurtararak Captain Marvel'ın (Shazam olan) da dikkatini çekmeyi başarmıştı. Gelecekte Masters of the Universe filminde He-Man'i de canlandıracak olan Centineo için bu filmdeki performansı da hayranlar için bir örnek teşkil edecek. An itibariyle The Rock dışında filmin kadrosunda olacak ilk isim olan Noah'ın yakın zamanda yeni ekip arkadaşlarıyla tanışması bekleniyor. 

Jaume Collet-Serra'nın yönetmenliğini yapacağı Black Adam, 24 Aralık 2021'de vizyona girecek. Atom-Smasher ile birlikte güçlü bir partnerliğe sahip olan Adam'ın filmdeki baş düşmanının kim olacağı ise büyük merak konusu. Captain Marvel'ın filmde yer almayacağını düşünecek olursak senaristlerin film için seçtiği kötü adam gerçekten enteresan bir isim olabilir. Muhtemelen ilk fragman ile birlikte filmin kötüsünü de öğrenmiş oluruz.  

YORUMLAR
Parolamı Unuttum