Zachary Levi, Yeni Shazam Filminde Epik Bir Black Adam Savaşı İstiyor

Filmin tek kurtuluşu da bu gibi zaten

DCEU'nun girdiği yeni yolda solo filmini izlediğimiz Zachary Levi'nin canlandırdığı Shazam/Captain Marvel karakteri özünde epey ilginç ve popüler bir karakter. Ancak karakterin çizgi romanlardaki bu köklü tarihi onu beyaz perdede kurtarmaya yetmedi ve Shazam! filmi gişede DC/WB ortaklığı adına büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Yine de girdikleri yolda devam etmek isteyen stüdyo, devam filmi için ön hazırlıklara başladı. Tabii devam filmi öncesinde en heyecan verici olan başrolünde Dwayne Johnson'ın yer alacağı bir Black Adam filminin gelecek olması.

Filmin yıldızı Zachary Levi şu an için hazırlıklarına ara verilen Black Adam filminden ve bu filmin yeni Shazam! filmine olacak etkisinden çok umutlu. "Belki de tüm çizgi romanlarda gördüğümüz Captain Marvel ile Black Adam arasında geçen epik hikaye ve dövüşleri gösterme şansına erişiriz." diyen Levi, heyecanı belirtti. Aslında Shazam! filminin ilk halinin jenerik sonrası sahnesinde Black Adam'ın gelişi işaret ediliyordu ancak bu sahne sonradan filmden çıkarıldı.

Muhtemelen olası bir Black Adam filminin iptaline karşı böyle bir yola giden DCEU, şimdi işler yoluna gidince Black Adam vs Captain Marvel savaşını mutlaka sinemaya taşımak isteyecektir. Umalım ki ilk filmdeki hatalarından ders çıkarmış olan stüdyo gerçekten çizgi romanlara yakışır bir filmle karşımıza çıksın. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum