Black Myth: WuKong'un Yeni Videosu Yüzlerce Düşmanla Dövüşü Gösteriyor

Erken hali buysa

Black Myth: WuKong'un geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve tamamen gerçek oynanış görüntülerinden oluşan fragmanı gerçekten de çok büyük ilgi gördü. Hatta birkaç yerde 'boşverin Elden Ring'i, bu oyun bir an önce çıksın" diyen mesajlar bile gördüm :) Bir fragmanın oyuncuları böylesine gaza getirmesi çok normal çünkü oyun hem son derece orijinal, hem de son derece güzel görünüyor.

Game Science oyundan kısa bir video daha yayınladı ve bu videoda da aynı ekranda yüzlerce askerin bir arada olduğunu görüyoruz ve kahramanımız da onları acımadan kıtır kıtır doğruyor :)

Bu sahne bana biraz Demon's Souls ve Dark Souls'taki Phalanx'ı hatırlattı, hatta biraz da Sekiro'da Divine Dragon öncesindeki sekansı. Ama o kısımlarda karşımızda düşman sayısı 20 civarındaydı, burada ise maşallah yer gök düşman olmuş.

Game Science bunun da oyunun erken versiyonlarından alınan görüntü olduğunu söylüyor yani oyunun kat etmesi gereken daha çok yol var. Ama gördüğümüz her yeni video, oyuna karşı ilgimizi de artırıyor valla.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum