Black Ops 4'ün Blackout Modunda Mason Nasıl Açılır?

Artık Mason da aramızda

Call of Duty: Black Ops 4'ün geçen haftaki güncellemesiyle oyuna açılabilecek yeni karakterler de eklendi ki bunlardan biri de orijinal Black Ops oyununu ana karakteri Alex Mason'dı.

Black Ops 4'ün Blackout modu için Mason'ı açmak çok da kolay bir iş değil ama yine de bunu yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Öncelikle bilmeniz gereken şey Mason'dan önce Reznov'u açmış olmanızın gerektiği. Çünkü Mason'ı açmak için Blackout moduna Reznov olarak başlamanız gerekiyor.

Maç sırasında haritanın herhangi bir yerindeki sandıklardan Mason's Stained White T-Shirt eşyasını bulmanız gerek. Tişörtü aldıktan sonraki göreviniz ise "uykucu ajanı uyandırmak", nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Blackout'ta 'uykucu ajanı uyandırmak' için Array'a gitmeniz lazım. Array'daki merkez binasında üzerinde yeşil ışık yanıp sönen bir konsol göreceksiniz. Bu konsola yaklaştığınızda ekranda herhangi bir uyar çıkmasa da konsolla etkileşime girmeniz mümkün (PS4'te Kare, Xbox One'da X tuşuyla). Bundan sonraysa Mason'ı açmak için yapmanız gereken son bir adım kalıyor.

Bu son adım bazı oyuncular için zorlayıcı olabilir, çünkü Solo, Duo veya Quad oynayanlar için farklı gereksinimler var. Solo oynuyorsanız maçı ilk üç içinde bitirmeniz gerekiyor. Duo oynuyorsanız maçı ilk iki içinde bitirmeniz gerekiyor. Quad oynuyorsanız maçı kazanmanız gerekiyor.

Böylece Alex Mason'ı da açmış olacaksınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum