Black Ops 6'nın Senaryo Modu Detaylandırıldı

Ben tek siz hepiniz

Activision, Call of Duty: Black Ops 6'nın senaryo moduna dair yeni içerikler paylaştı. Geçtiğimiz hafta boyu yayınlanan blog yazıları ile Black Ops hikayesini tekrar anımsamamızı sağlayan stüdyo, yeni bir video ile serinin 6. oyununda bizleri bekleyen macerayı detaylandırdı.

Black Ops 6'nın Körfez Savaşı'nı konu alacağını biliyoruz. 1991 yılında geçecek oyunda birden fazla ülkeyi gezecek ve gizli operasyonlara katılacağız. Kuveyt, Irak, Washington ve Sovyetler Birliği gibi bölgelerde çeşitli maceralar yaşayacağız. "Campaign Intel Drop" isimli videoda, "keşif hissinin" de üstünde durulmuş.

Evet, Black Ops 6'nın bölümleri de pek lineer olmayacak gibi görünüyor. Çünkü tasarımcılardan Tyler Anlauf, video içerisinde "arkadaşlarınızla konuşurken aynı bölümü farklı şekillerde bitirdiğinizi göreceksiniz" ifadelerini kullanıyor. 

Videoda, bölümler arasında üs olarak kullanabileceğimiz Safehouse sistemini de görebiliyoruz. Oyuncular bu Safehouse'u güçlendirerek yeni özellikler ve ekipmanlar kazanabilecek. Ek olarak burayı güçlendirdikçe Zombies ve multiplayer modlarında kullanabileceğiniz kozmetikler ya da şemalar açabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum