Black Ops Cold War'un Çoklu Oyuncu Modu Bir Hafta Boyunca Ücretsiz

Denemek isteyenlere müjde

Call of Duty: Black Ops Cold War'un çoklu oyuncu modunun ilk sezonunu kutlamak isteyen Activision, bir hafta boyunca isteyen herkesi konuk etmeye hazırlanıyor. 17 - 24 Aralık tarihleri boyunca Black Ops Cold War'un belirlenen haritalarını ücretsiz şekilde oynama şansı bulacaksınız.

Tüm platformlarda geçerli olacak bu etkinlik, geliştirici tarafından iki parçaya bölünmüş durumda. Bu parçalardan ilkinde Team Deathmatch, Domination ve 2v2 Gunfight modlarını oynayabileceksiniz. Nuketown Holiday 24/7 ve Raid the Mall isimli playlist'ler de erişiminize açılacak.

İkinci parçada ise Prop Hunt, Combined Arms, Hardpoint ve Fireteam: Dirty Bomb gibi modlar devreye giriyor. Bu modların tamamını istediğiniz haritalarda oynama şansınız olacak. Bahsi geçen ilk parça etkinlikleri tüm süreç boyunca devam edecek. İkinci parça ise Pazartesi günü devreye girerek 24'üne kadar oynanabilecek.

Oyuna sahip olan oyuncuları da bazı sürprizler bekliyor. Pazartesi gününe kadar ekstra tecrübe puanı kazanabilecek oyuncular, 22-28 Aralık tarihleri arasında ise iki kat Battle Pass tecrübesi kazanabilecek.

YORUMLAR
egesgt
19 Aralık 2020 00:29

Ps5 dualsense özellikleri aktif olacak mı? (Zeki Müren de bizi görecek mi :P)

Parolamı Unuttum