Black Widow Filminden Taskmaster'ın Detaylı Görselleri Yayınılandı

Kostüm çok iyi duruyor

Bu yıl izlemeyi beklediğimiz ilk Marvel Sinematik Evreni filmi olan Black Widow, pandemi nedeniyle çok sefer ertelendi. Filmle ilgili merak edilen çok fazla detay var. Ancak şüphesiz en büyük ilgiyi baş kötü Taskmaster topluyor. Kendine özgü fotoğrafik refleks özelliği ve yarattığı tehdit ile birlikte filmde Natasha'dan çok Taskmaster'ı görmek istiyoruz.

Her ne kadar film önümüzdeki yılın bahar dönemine ertelense de filmden haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak yayınlanan Black Widow: Film Özel Kitabı bizlere Taskmaster'a detaylı bir şekilde bakma fırsatını sunuyor.


Kitaptaki Taskmaster bölümünde karakterin maskesine ve kostümüne yakından bakabiliyoruz. Ayrıca sayfada Widow ile Taskmaster'ın aynı pozda durduğu bir sahne de var ki bu da karakterin güçlerini filmde detaylı bir şekilde göreceğimize dair ilk sinyalleri veriyor. 

İşin en ilginç yan filmde Taskmaster'ın olduğunu bildiğimiz halde hangi aktörün karakteri canlandıracağını bilmiyoruz. Bu role en büyük aday O.T. Fagbenle, zaten kendisi de hakkında çıkan komplo teorilerini alaycı bir biçimde onaylamıştı. Cate Shortland'in yönetmenliğini yaptığı Black Widow için son planlanan vizyon tarihi 7 Mayıs 2021. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum