Black Widow'un Ertelenmesi MCU'nun 4. Aşama Planlarını Etkilemeyecek

Dünya yıkılsa da yola devam...

1 Mayıs günü vizyona girmesi planlanan Black Widow filmi geçtiğimiz günlerde gelen resmi açıklamayla belli olmayan bir tarihe ertelenmişti. Ancak hem bu erteleme hem de diğer MCU dizi ve filmlerinin çekimlerine verilen ara MCU'nun dördüncü aşama için yaptığı hazırlıkları etkilemeyecekmiş. Gelen haberlere göre stüdyonun MCU zaman çizgisini bozmaya niyetli olmadığı ve her şeyin "biraz ertelemeli" olarak yoluna devam edeceği söylenmiş.

Variety'nin haberine göre Marvel Stüdyoları'nın Black Widow'u ertelemesi sadece bu filmle ilgili bir problem olacakmış. Ayrıca çekimlerine ara verilen The Falcon and the Winter Soldier dizisi de planlanan tarihten daha ileri bir tarihte yayınlanmaya başlanılabilirmiş. Tabii bu erteleme de yine MCU için etkileyici bir durum olmayacakmış. Disney'in bu küresel krizde filmleri vizyondan çekmesi oldukça doğru bir hamle, umarım insan sağlığını tehdit eden unsurlar ortadan kalkmadan MCU filmleri gibi popüler yapımları vizyona sokmazlar. 

Disney ayrıca yeni Mulan filmi ve The New Mutants filmlerinin de vizyon tarihini belirli olmayan bir süreliğine erteledi. Şu an için yapım aşamasında bulunan bir diğer MCU filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings de yine ertelenen projelerden birisi. Shang-Chi ile ilgili şu an için resmi bir vizyon tarihi değişikliği bildirilmedi. Muhtemelen çekimlerin uzun süre durması sonucunda Shang-Chi'de  12 Şubat 2021 yerine daha geç bir tarihte vizyona girecektir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum