Blade Filminin Çekimleri 2023'e Ertelenebilir

Hazır yönetmen gitmişken senaryoya da mı bir el atacaklar?

Marvel Sinematik Evreni adına son dönemin en kaotik gelişmeleri Blade filminde yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni Bassam Tariq görevinden ayrıldı ve Blade'in yeniden çekimi bir anda yönetmensiz kaldı. Öte yandan başrol Mahershala Ali'nin de senaryoyla ilgili ciddi sorunları olduğu kulislerde dolaşıyor. Filmle ilgili son büyük iddia ise çekim tarihinden geldi. Big Screen Leaks'in sızdırdığı habere göre filmin çekimleri 2023'e ertelendi ve proje neredeyse başladığı konuma geri döndü.

Aslında yönetmenini kaybeden bir filmin çekimleri ertelemesi epey normal bir durum. Lakin söz konusu Marvel Stüdyoları olunca bu zamana kadar genelde tıkır tıkır işleyen planlara aşinayız. Bu erteleme ile birlikte senaryonun da yeniden bir revize edilmesi epey olası. Geçtiğimiz günlerde büyük patron Kevin Feige ile Mahershala Ali arasında da bir görüşme yapıldığı bilgisi gelmişti. Zaten Disney+ dizilerinin de hız kazanmasıyla birlikte Marvel Sinematik Evreni büyük bir takvim sıkışıklığı içine girdi.

Blade'in çekim ertelemeleri çok büyük ihtimalle 3 Kasım 2023 olan vizyon tarihini de ileriye taşıyacaktır. Film slotlarını doldurma konusunda cephanesi epey bol olan Disney'in bu gelişmelerin ardından vizyon takviminde nasıl bir değişiklik yapacağı ise ayrı bir merak konusu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum