Blair Witch Oyunundan Yeni Görüntüler Geldi

Oynanışı uzun uzun inceleyebilme şansı

Microsoft'un bu seneki E3 konferansında ortaya çıkan Blair Witch, Layers of Fear ve Observer gibi oyunların yapımcısı Bloober Team tarafından üretilecek.Game Informer ekibi, bu yeni oyunun 11 dakikalık oynanış videosunu paylaştı.

Yeni videonun içerisinde Black Hills ormanlarına girerek köpeğimiz ile beraber kayıp bir erkek çocuğu aramaya koyuluyoruz. Bullet adındaki köpeğimiz ile etkileşime geçebileceğimiz pek çok seçenek bulunuyor. Giremediğimiz yerlere girebilecek Bullet, bizi karşımıza çıkacak canavarlar için de önceden uyarıyor.


Son dönemlerde pek çok oyunda gördüğümüz gibi Bullet bazı bulmacaların çözümünde de bize yardımcı olacak. Bloober Team, BW ile birlikte ilk kez saldırı mekaniklerine oyun içerisinde yer verecek. Lanetli cadının üzerimize gönderdiği garip yaratıkları elimizdeki meşale ile tutuşturabileceğiz. Bu mekaniklerin bir kısmı video içerisinde de görülebiliyor.

Elimizde bir kamera ve telsiz de bulunacak. Araştırma grubuna erişebileceğimiz bu telsiz, zaman zaman cadının kontrolüne geçerek bize korkutucu anlar yaşatacak.

Blair Witch, 30 Ağustos'ta Steam ve GOG üzerinde satışa çıkacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum