Bleach: Rebirth of Souls Karakter Fragmanlarının Sıradaki Konuğu Rangiku Matsumoto

Kül ve ateş...

Bandai Namco, Bleach: Rebirth of Souls fragmanlarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu fragmandaki konuğumuz Rangiku Matsumoto.

Fragman tanıtım metninde "kılıcını küle çevir ve savaş alanında özgürce koş" deniliyor. Rangiku Matsumoto, orta menzilde kuvvetli saldırılara sahip ve özel yetenekleriyle rakibinin ritmini bozabilen bir dövüşçü olarak tanımlanıyor.

Rangiku'nun imza hareketi "Shakkaho". Bu hareketle rakibine bir ateş dalgası gönderiyor, bu Shakkaho, rakibine vurduğundaysa takip eden yeni bir saldırı yapılabiliyor. Basit ama etkili bir saldırı olduğu söylenmekte. 

Spritual Pressure hareketlerinden ilki "You're Too Slow!". Bu karşı saldırı hareketiyle düşmanın arkasına geçip bir Shakkaho saldırısı yapabiliyor Rangiku. Spritual Pressure hareketlerinin 2.si ise "Sokatsui". Menzili kısa, hızı düşük bir saldırı fakat, etkisi yüksek.

Rangiku'nun "Awakening" hareketi de fena değil. "Shikai: Haineko" Rangiku'nun dövüş stilinde bazı değişiklikler yapmasını sağlıyor. Böylece imza hareketi "Haineko Spread" ile rakibinin hareketlerini kontrol edebiliyor.

Bleach: Rebirth of Souls'un çıkış tarihi halen belli değil. Takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum