Blizzard, Online BlizzCon'un Düzenleneceği Tarihi Duyurdu

Tamamen dijital olacak etkinliğe bilet almak gerekebilir

Coronavirüs salgınının elimizden aldığı etkinliklerden biri de BlizzCon 2020 olmuştu. Geçtiğimiz yıl bombaların ardı ardına patladığı etkinliğin devamı merakla bekleniyordu. Fakat Blizzard, bu yıl farklı bir yol izleyeceğini resmen açıkladı.

BlizzConline™ adı verilen bu etkinlik, adından da anlaşılabileceği üzere, tamamen dijital olarak düzenlenecek. 19-20 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğin güvenlik sebepleri ile bu yolu izleyeceğini açıklayan Blizzard, BlizzCon ruhunu yaşatmayı sürdüreceklerini de belirtmiş.

Yapılan açıklamada gelecek Blizzcon hakkında da önemli detaylar bulunuyor. Görünüşe göre yine katılımcıların belirli etkinlikleri izleyebilmesi için dijital biletler alması gerekecek. Yeni oyunların ve güncel oyunlara gelecek yeniliklerin gösterileceği etkinlikte bizler de bir Diablo 4 ya da Overwatch 2 haberi bekliyoruz.

Şimdilik üstünde çalışmaları gereken çok şey bulunduğunu belirten Blizzard ekibi, önümüzdeki günlerde yeni Blizzcon formatı ile ilgili yeni detayları da paylaşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum