Blizzard'ın Lordaeron Kuşatması Diyoraması Guiness Rekoru Kırdı

O sinematiğe yakışan da buydu!

Blizzcon 2017'de açıklanan yeni World of Warcraft ek paketinin en çok ses getiren kısmı tabii ki de Alliance ve Horde'un birbirine girdiği epik ötesi fragmandı.  

Blizzard da kendi yaptığı işten o kadar etkilenmiş olmalı ki savaşı yansıtan üç boyutlu bir diyorama yaptılar. Devasa boyutlarda olmasının yanı sıra en büyük özelliği burada yer alan karakterlerin hepsinin gerçek bir World of Warcraft karakteri olması. Blizzcon'a katılanların World of Warcraft'taki karakterlerinin birer minyatürü savaştaki yerini alıyor. Tek tek incelemeden birinin kendi karakterini bulması eğer inanılmaz şanslı değilse neredeyse imkansız. Çünkü bu diyoramada 10 binden fazla karakter bulunuyor! Zaten bu sebepten dolayı da Guiness Rekorlar Kitabı "en büyük oyun diyoraması" rekorunu Blizzard'a teslim etmiş.

Bu insanüstü savaş diyoramasının nasıl yapıldığını merak edenler için Blizzard ufak bir video koydu. Büyük bir ihtimalle yeni ek paketin bonus cdlerinin birinde daha uzun bir hali yer alacaktır.

diorama-big

diorama-big2

Horde'un kırmızı, Alliance'ın mavi olarak renklendirildiği bu savaş biraz yoğun saatlerdeki metrobüs duraklarını anımsatıyor. Fakat yakından bakıldığında detaylar göze çarpıyor ve oldukça etkileyici duruyor. 

diorama-big4

diorama-big3

YORUMLAR
Parolamı Unuttum