Overwatch'un Yeni Sinematiğinde 30. Kahraman İçin İpucu var

Overwatch ekibi Blizzcon'a oldukça iyi hazırlanmış

Blizzard'ın efsanevi Overwatch kısa animasyon serisi devam ediyor. Yeni sinematiğimizin ismi Reunion.

Yeni sinematiğin içerisinde öncelikle oyunun içerisindeki haritalardan Route 66'yı görme şansı buluyoruz. Haritanın en başındaki raydan çıkmış trenin hikayesini öğrendiğimiz bu "kısa animasyonda" yeni karakter Ashe ile Jesse McCree arasındaki ilişkiye de yakından şahit oluyoruz. Fakat sinematiğin içerisinde çok daha ince detaylar da mevcut.

Öncelikle Ashe'in de adını pek çok kez duyduğumuz Deadlock çetesinden olduğunu öğreniyoruz. Treni soyan Deadlock çetesi ile McRee arasındaki çatışma son bulduğunda, karşımıza ilginç bir Omnic çıkıyor.

Peki bu yeni kahraman kim? McCree ile aralarındaki diyaloglardan kendisinin Overwatch ekibine üye olduğunu anlayabiliyoruz. Jesse'nin Winston'ı ima ederek, "maymuna selam söyle" demesi ise tek bir karaktere işaret ediyor: Athena. Hatta Omnic karakterimizin sesi Winston sinematiğindeki Athena'nın sesine neredeyse birebir benziyor. Siz neler düşünüyorsunuz? 30. kahraman Athena olabilir mi? Sinematiği nasıl buldunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum