Blizzard, Yanlışlıkla World of Warcraft’ın Yeni Genişleme Paketini Sızdırdı

Dragonflight geliyor

Blizzard, 19 Nisan’da gerçekleştireceği bir online etkinlikle World of Warcraft’ın yeni genişleme paketini duyurmaya hazırlanıyor. Ama duyurudan önce sızıntı haberi geldi. Üstelik sızıntının kaynağı Blizzard’ın ta kendisi.

Reddit’te yapılan paylaşımda, World of Warcraft sitesinin kaynak dosyalarında Dragonflight referanslarının yer aldığı görülüyor. Şu an kontrol ettiğinizde bu bilgiler görünmüyor, doğal olarak bu durum açığa çıkar çıkmaz kaldırmışlar. Ama ekran görüntüleri çoktan alınmıştı bile :)

Paylaşılan ekran görüntüsüne göre; JS dosyası içerisinde “Base, Heroic, Epic” paketlerinin ön siparişiyle ilgili ifadeler yer alıyor. Bu da önceki ek paket Shadowlands için satışa sunulan paketlerle örtüşen bir detay.

Ayrıca sitedeki dosyalarda dragonflight.blizzard.com sayfasına referanslar da görülmüş, ancak bu sayfa henüz aktif değil.

Blizzard tarafından gerçekleştirilecek online etkinliğe 2 hafta kadar bir süremiz var. Öncesinde başka sızıntı olur mu, yoksa artık 19 Nisan’da mı alırız geri kalan haberleri, hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum