Blizzard'ın Planlama Hatası Diablo 2: Resurrected'in 2. Sezonunu Erteletti

2.5 güncellemesi ve 2. sezona biraz daha var

Diablo 2: Resurrected'ın 2. sezonu, Blizzard'ın planlama hatası nedeniyle ertelenmiş durumda. Blizzard forumlarında konuyla ilgili konuşan topluluk yöneticisi PezRadar, Public Test Realm'de Terror Zones sunmalarının 1. sezonun beklediklerinden daha uzun sürmesine yol açtığını söylemiş.

"Sezon 1 başlamadan önce sezonların 4 ay sürmesini hedefleyeceğimizi not almıştık. O süreyi geçeli çok oldu ve %100 dürüst olmak gerekirse kendi tarafımızda bu tarih işini iyi planlayamadık." diyor PezRadar.

Kendisi ayrıca Terror Zones ile ilgili de ciddi tartışmaların olduğunu belirtmiş ki 2. sezonun gecikme sebeplerinden biri de bu. "Terror Zones güzel bir özellik ama bunu doğru yapmaya çalışırken çoğu kez 'şunu yapmalı mıyız, yapmamalı mıyız?' diyerek çok şeyi değiştirdik ve bu da sezon geçişinde gecikme yarttı. Bunu açıkça söylemek ve sezon geçişiyle ilgili karmaşadan dolayı özür dilemek istedim."

Blizzard hala daha 2. sezon için keisn bir tarih verebilmiş değil. Bundan sonraki sezonlarda dört ayı hedeflemeye devam edecekler mi, daha kısa veya daha uzun mu tutacaklar o da belli değil. 2.5 güncellemesi hala daha PTR sunucularında. PTR sonlandıktan sonra bu güncelleme yayına alınacak, ondan bir iki hafta sonra da yeni sezon başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum