Bloober Team, Bir Başka Lionsgate Markasına Daha Oyun Yapabilir

Blair Witch'ten sonra sıra hangi filme gelir?

Bildiğimiz üzere Bloober Team ve Lionsgate, Blair Witch markası üzerinde bir işbirliğine gitmiş durumdalar ve bu markanın yeni oyununu piyasaya sürmek üzereler. Görünen o ki bu işbirliği tek bir marka ve tek bir oyunla sınırlı kalmayacak.

Layers of Fear’ın geliştiricisi olan Bloober Team, Lionsgate’in Blair Witch markası için geliştirdiği oyunu 10 gün sonra piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 1996’da geçen hikayede eski bir polis olan Ellis adlı bir karakteri yönetiyoruz. Yanımızda köpeğimiz Bullet ile kayıp bir çocuk vakasını araştırmak üzere Maryland’in yaban ormanlarına yol alıyoruz. Bir el feneri ve gece görüş kamerası ile atıldığımız bu arama-kurtarma görevimizde kendimizi bir anda paranormal olayların ortasında buluyoruz.


Bloober Team’den Maciej Glomb; “İlk defa bbir başkasına ait bir marka üzerinde çalışıyoruz. Bu başlangıçtan itibaren bizim için önemli bir meydan okumaydı, çünkü kendi başınıza yaptığınız bir şey değil bu. Markanın sahibi ile diyalog içerisinde olmanız ve içerik konusunda görüşmeniz gerekiyor. Fakat Lionsgate bu konuda bize çok yardımcı oldu ve bizi olabildiğince serbest bırakmaya özen gösterdiler. İyi bir deneyimdi. Gelecekte de benzer bir çalışmaya, işbirliğine imza atmamız kuvvetle muhtemel” şeklinde özetliyor süreci.

Lionsgate’in elindeki markalardan birisi Saw serisi. Daha önce 2009 ve 2010’da Zombie Studios tarafından yapılan Saw oyunları çıkmış, ama pek beklendiği gibi olmamıştı. Eğer Blair Witch oyunundan memnun kalırlarsa, Lionsgate yeni bir Saw oyunu için Bloober team ile anlaşabilir, neden olmasın.

Lionsgate’in markalarından bir diğeri olan John Wick için de bir oyun geliştiriliyor malumunuz. Thomas was Alone’un da yapımcısı olan Bithell Games, John Wick Hex üzerinde çalışıyor. Görünen o ki, Lionsgate elindeki filmleri farklı mecralarda değerlendirmek, oyunseverlere de ulaşmak niyetindeler.

Lionsgate’in elindeki hangi markaların oyunu yapılsa güzel olur sizce? Yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum