Bloober Team, Silent Hill 2 Remake’in Sorunsuz İlerlediğini Söylüyor

Açıklama için topu Konami'ye atmışlar

Silent Hill 2 Remake duyurulalı 1 yılı aşkın bir süre geçti. Geride bıraktığımız bu süre boyunca oyun hakkında fazla şey duymadık, görmedik. Oyunun geliştiricisi Bloober Team, bu sessizliğin oyuncuları endişelendirebileceğini düşünmüş olsa gerek; oyunun geliştirilme sürecinin sorunsuz ilerlediğini açıkladı.

Bloober Team’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Konami’nin Silent Hill markasıyla ilgili planlarının bir parçası olmaktan memnuniyet duyulduğu ifade edilirken, Silent Hill 2 yeniden yapımının en yüksek kaliteye ulaşmasını sağlamak için özenle çalıştıkları belirtiliyor. Bunun ardından da geliştirme sürecinin sorunsuz bir şekilde ve takvimle uyumlu şekilde ilerlediğinin altı çiziliyor.

Açıklamanın devamında, dünya genelinde birçok oyun severin Silent Hill 2 yeniden yapımı hakkında haberleri sabırsızlıkla beklediklerinin farkında oldukları söyleniyor ve oyunculardan biraz daha sabırlı olmaları isteniyor. Konami, oyuna dair yeni bilgiler paylaştığında, bu bekleyişe değeceğini de belirtmişler açıklamada. Sizin anlayacağınız "Bize kalsa çoktan bir şeyler paylaşırdık, iş Konami'de" demeye getirmişler :)

Evet, yine ortada elle tutulur bir şey yok. Yine de en azından oyunun geliştirilme sürecinde bir sıkıntı olmadığı açıklanmış durumda. Ne yapalım, şimdilik bununla yetineceğiz. Kim bilir belki The Game Awards 2023'te Silent Hill 2 de gösterilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum