Warhammer Evreninde Geçen Blood Bowl, 3. Oyununa Kavuşuyor

Amerikan Futbolu ve Warhammer evreni birleşirse...

Futbol oyunları günümüzde daha da gerçekliğe yaklaşarak neredeyse simülasyon denebilecek raddeye geldiler. Fakat spor, özellikle futbol oyunları, eskiden bu kadar gerçekçi değildi ve olabildiğince arcade türüne bağlı kalmaya çalışıyordu. World Cup 2002'deki alevli şutlar, Red Card, Goal ve daha niceleri arcade spor akımının öncüleri olmuştu.

Yıllar sonra bu bayrağı devralan Blood Bowl da aynı yukarıdaki oyunların izinden gidiyor. Temelinde Amerikan Futbolu dinamiklerini barındıran bu eğlenceli oyun, Warhammer evreninde geçiyor. Tabi bu durum da oyuna elfler, cüceler, orklar ve insanlar gibi ırk takımlarının girmesini sağlıyor.

Sıra tabanlı bir sisteme sahip olan Blood Bowl 2; eğlencesi, şiddeti ve komedi öğeleri ile 2017'nin en eğlenceli spor oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Oyunun geliştiricisi Cyanide Studios, Blood Bowl'un 3. oyunu ile geri döneceğini bildiren bir açıklama ile serinin tutkunlarını memnun etmeyi başardı.

Bigben Interactive'in dağıtıcılığını üstleneceği Blood Bowl 3, 2020 yılında çıkış yapacak. O zamana kadar eski arcade spor oyunlarının tadını almak isteyenler Blood Bowl 2'yi Steam üzerinden 66 TL'ye satın alabilir.

 

 

YORUMLAR
Mr.S
16 Mayıs 2019 14:06

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum