Bloodborne Remastered Ekran Görüntüleri Elbette Sahte Çıktı

Zaten inanmamıştınız, değil mi?

Bloodborne Remastered resmen çok uzun zamandır sürekli ismi zikredilen ama henüz varlığına dair hiçbir işaretin olmadığı bir oyun. Sadece bu da değil, daha önce defalarca hiçbir stüdyonun bu oyun üzerinde çalışmadığı da açıklandı üstelik. Ama yine de ne zaman Bloodborne Remastered'a dair bir söylenti çıksa hemen paylaşılıyor ve inanılıyor.

Bu durum özellikle de State of Play'ler öncesinde sıkça yaşanmaya başladı, dün geceki State of Play de istisna değil. Sony, State of Play düzenleyeceğini duyurduğunda bir anda ortaya "bu State of Play'de Bloodborne Remastered da gösterilecek" söylentisi çıktı ve bu söylentiye ekran görüntüleri de eşlik ediyordu.

Öncelikle paylaşılan görsellerin tümünü şuradan görebileceğinizi hatırlatayım.

Bir kere bu görsellerde Remastered yazısındaki sondaki iki harf bile her nasılsa hatalı olmuş, diğerlerinden küçük duruyorlar. Yani bu photoshopları yapan arkadaş buna bile dikkat etmemesine rağmen bu görüntülerin inananı çok oldu.

Kenara "Captured on PS5" yazısı yapıştırmış, mevcut ekran görüntülerinin kontrastını ve sharpen değerini artırmış, azıcık da renklerle oynamış, oldu mu size Remastered ekran görüntüleri?

Nvidia'nın sızan oyun listesinde de Bloodborne isminin geçmiyor olması da daha uzunca bir süre bu tür numaralara kanmamamız gerektiğinin göstergesi aslında. Açıkçası fake olduğu belli olan görüntüler paylaşıp kimseyi umutlandırmaya da gerek yok, değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum