Bloodlines 2'de İlk Oyundan Tanıdık Simalar Göreceğiz

Spoiler sayılmaz

Vampire: The Masquerade - Bloodlines ile Bloodlines 2 arasında önemli bir fark var: ilk oyun Los Angeles'ta geçiyordu, yeni oyunda ise Seattle'da olacağız. Sonuçta ayrı şehirlerin ayrı liderleri, ayrı kadroları var. Ancak Paradox'un Guerilla Collective'de gösterdiği video, ilk oyundaki en az bir ünlü vampiri ikinci oyunda da göreceğimizi göstermiş oldu.

Aslında ilk başta bunun spoiler olup olmayabileceği hakkında ikileme düşmüştüm ama sonuçta bu bir sızıntı falan değil, Paradox bu videoyu resmi olarak yayınladı; demek ki bilmemizi istiyorlar :)

Paradox'un yayınladığı videonun ismi Damsel Reveal, Anarch fraksiyonundan tanıdığımız Damsel ikinci oyunda dar karşımıza çıkacak. Brujah klanından olan Damsel, Kaliforniya'nın ardında Kuzeybatı Pasifik'te Anarch nüfuzunu arttırmak içni Seattle'a geçmiş meğer.

Damsel'in dışında da ilk oyundan tanıdığımız bazı ünlü vampirleri ikinci oyunda görme ihtimalimiz yüksek. Demek ki ölmemiş olan vampirlerden bazıları şehir değiştirmiş ve hayatlarına Seattle dolaylarında devam ediyorlar.

Bu arada ilk oyunda Damsel'i seslendiren Courtenay Taylor da rol için geri dönmüş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum