Bloodrayne: Terminal Cut, 20 Kasım'da Çıkış Yapacak

Üstelik orijinal oyun sahiplerine tamamen bedava

Hatırlarsanız bundan yaklaşık 4 ay önce Bloodrayne'in geri döndüğünü sizlerle paylaşmıştık. Ziggurat Interactive tarafından satın alınan oyunun hakları, Terminal Reality önderliğinde yepyeni bir Remaster versiyona evrilecekti. Fakat Terminal Cut adı verilen bu paket Bloodrayne 1 ve 2'nin remaster versiyonlarını içerecek. Oyunun çıkış tarihi ise 20 Kasım olarak netleştirildi.

Orijinal Bloodrayne'i hatırlayanlarınız olacaktır. Bir "yarı vampir" olan Rayne'i kontrol ettiğimiz oyunda Nazi'ler ve doğaüstü güçler ile savaşıyorduk. Bloodrayne 2'de ise işler çığırından çıkarak Rayne'in doğuş hikayesini izlemiştik. Kendisine kült bir hayran kitlesi yaratmayı başaran oyun bir anda aramızdan ayrılmıştı.

Remaster versiyon ile 4K çözünürlüğü desteklemeye başlayacak oyunlar içerisindeki sinematik sahneler de güçlendirilmiş durumda. Windows 10 desteği ile gelen oyundaki dokuları yenileyen geliştirici, çağımızın olmazsa olmazı gamepad desteğini de remaster versiyonun içerisine eklemiş.

Eğer oyunlara sahipseniz Terminal Cut versiyonları ücretsiz olarak kütüphanenize ekleniyor. Oyunların Steam üzerindeki paket fiyatının ise 28 TL olduğunu belirtelim.

YORUMLAR
İses
4 Kasım 2020 21:34

Hangi platforma çıkacak onuda belirtseydiniz keşke.

İses
4 Kasım 2020 21:33

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Mico
4 Kasım 2020 19:15

Bu oyunu görünce direkt aklıma zamanında ülkemizde yasaklandığı geliyor :) 

Bir de akıllılık yapıp eski versiyonu alayım de yenisi beleş gelsin dedim, ama videoları hiç iç açıcı değil ya. Keşke daha kapsamlı bir remaster olsaydı :/

GwynBleidd
Mico
4 Kasım 2020 22:23

Win10 ve Widescreen yaması çakıp yayınlayacaklar işte.


Parolamı Unuttum