Bloodstained: Ritual of the Night'e Klasik Mod Güncellemesi Geldi

Castlevania dönemine döndük

PlayStation'ın klasik (ve en iyi) oyunlarından Castlevania: Symphony of the Night'in ruhani devam oyunu olan Bloodstained: Ritual of the Night, Castlevania deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan, eski Konami'li Koji Igarashi'nin bu işi ne kadar iyi yaptığının bir kanıtı. 2015 yılında Kickstarter'da fonlama rekorları kıran oyun, sonrasında Shenmue 3'e geçilmiş olsa da 5.5 milyon dolarla hala daha tüm zamanların en çok fon toplayan Kickstarter oyunu olmaya devam ediyor.

Oyun için bugün yayınlanan yama ise Castlevania kökenlerine iyice dönüşü simgeliyor, çünkü oyuna Klasik Mod eklendi. Bu modda hem bölüm tasarımları değişiyor, yeteneklere sınırlı kullanım geliyor, arayüz öğeleri de retro esintili menülerle değişiyor. Karakterimizi de daha bir klasik Castlevania karakteri gibi kontrol ediyor ve kırbacımızla haritayı temizlemeye çalışıyoruz.

Bu mod oyunun Extra Mode menüsünden seçilebiliyor ve oynamak için oyunu bitirmiş olmanıza gerek yok.

Bu güncellemeyle oyuna ayrıca Kingdom Two Crowns crossoverı da eklenmiş oldu, geçtiğimiz sene de o oyun Bloodstained: Ritual of the Night içeriği eklenmişti. Oyuna eklenen yeni gizli bölgeye "Crown of Creation" eşyasını kullanarak erişebilir ve buradaki bossu yenerek Archer Familiar Shard'a sahip olabilirsiniz.

Bloodstained: Ritual of the Night oynadığım dönemde her şeyi %100'lemeden oyunu elimden bırakamamıştım, hala daha yeni ek içerikler geldiğinde aynı keyfi yaşıyorum. Gerçekten de müthiş bir oyun Bloodstained, türe meraklı olan herkese gözü kapalı tavsiye edebilirim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum