Bloody Zombies VR Oyuncularını Bir Araya Getiriyor!

Tüm oyuncular tek noktada!

HTC Vive oyunlarda geldiğimiz nokta henüz oyun türlerinin farklılaşmasına çok imkan vermiyor. Bu bir gerçek. Her şekil dalgalar halinde gelen düşmanları ya da hedefleri vurduğumuz türde Shooter oyunları görmekten bu yüzden biraz bıkmış olabilirsiniz. Keza  Vive kullanıcılarının sayısı az olduğu için çoklu oyuncu tarafında iyi bir deneyim yakalamak da zor. Ancak Ndreams bu noktayı aşmak için ara yol bulmuş gibi. The Assembly oyununun yapımcıları, Paw Print Games stüdyoları ile birlikte bu ikinci sorunu aşacak bir çözüm bulmuşlar.

Bloody Zombies, atari salonlarından alışık olduğumuz Final Fight gibi 2D beat-em-up tarzı bir oyun. Yani soldan sağa ilerledikçe önümüze çıkan herkese tekme tokat girişip bölüm sonu canavarına ulaşmaya çalışıyoruz. Keza oyunun videosunda yapımcıların müzik seçimi ve grafik dili de oyunu yaparken ilham aldıkları noktalarla ilgili ipuçları veriyor. Dört kişiye kadar çoklu oyuncu desteğinin bulunduğu oyunda VR oyuncuları diğer platformlardaki oyuncularla birlikte oynayabiliyorlar. Oyunun HTC Vive, Playstation VR ve Oculus Rift’de yayınlanacağını düşünürsek bu gerçekten ilginç bir deneyim olacak. Ndreams aynı yöntemi daha geliştirdiği The Assembly ile macera tarzında bir oyun için de denemişti. Ancak gördüğümüz kadarıyla VR’ın genel olarak alışık olduğumuz oyunları yakalamaktaki engellerini aşmak için akılcı çözümler geliştirme niyetlerinde olduğunu görüyoruz. İşin teknik kısmıyla ilgili olarak da kendileriyle konuşmak şüphesiz süper olurdu.

bloody-zombies-3

Oyuna genel olarak baktığımızda bu tarz oyunlarda görmeye alışık olduğumuz farklı kombolar ve dövüş mekanikleri ile karakterimizi geliştirdiğimiz bir yapı mevcut. Daha fazlasını söylemek şu an bizim için biraz erken keza oyunu incelediğimizde daha detaylı konuşma imkanımız olacak. Şimdilik olayın nasıl gördündüğünü anlamak için aşağıdaki trailer videosuna bakabilirsiniz. Bloody Zombies bu yılın sonlarına doğru çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum